FootCare® -tukipohjallinen - Hoitava ja yksilöllinen erikoispohjallinen

FootCare -tukipohjalliset valmistetaan yksilöllisesti jalkavaivojen ennaltaehkäisyyn ja niiden poistamiseksi.

Korkealaatuiset tukipohjalliset

FootCare on Suomessa kehitetty ja valmistettu, yksilöllinen ja hoitava erikoispohjallinen. Valmistamme tukipohjalliset yksilöllisesti asiakkaan mittojen ja tarpeiden mukaan jalkavaivojen ennaltaehkäisyyn ja niiden poistamiseen.

Kenelle FootCare tukipohjallinen sopii

FootCare tukipohjalliset on suunniteltu tuki- ja liikuntaelinoireisiin sekä haastaviin lääkinnällisiin tarpeisiin sairauksissa kuten diabetes ja reuma. Asiakkaanamme on jalkakipuisia, lapsia, urheilijoita, senioreita sekä turvakenkäjalkineiden käyttäjiä. Turvajalkineisiin FootCarella on sertifikoidut yksilölliset pohjalliset.


Mikäli jalkakivut tai virheasennot häiritsevät päivittäistä liikkumistasi kannattaa varata aika asiantuntijamme vastaanotolle alaraajatutkimukseen. Hoidolla voidaan ehkäistä ja hoitaa virheasentojen ja kipujen esiintymistä myös muualla kehossa kuten selässä.

Ainutlaatuinen valmistusmenetelmä

FootCare® edustaa viimeisintä teknologiaa tukipohjallisten suunnittelussa ja valmistamisessa

FootCare®-menetelmä hyödyntää Suomessa ensimmäisenä viimeisimmän teknologian mukaisia 3D-fotoskannereita. Käytössämme on jalka- ja fysioterapeuttien viimeisimmät tutkimustulokset sekä uusin digitaalinen teknologia suunnitteluohjelmien ja kauko-ohjattavan jyrsimen muodossa.

Suunnittelun avulla voidaan toteuttaa yksilöllisten tuenta tarpeiden sekä pituuserojen korjauksen lisäksi mm. kevennyksiä, joilla vähennetään jalkaterän kuormitusta ja painetta kipu- tai ongelma-alueilla. Sellaisia ovat mm. kovettumat, känsät ja haavat. Jyrsin työstää suunnitellun pohjallisen millimetrin tarkasti. Pohjallinen valmistuu yhdestä kappaleesta ilman pettäviä saumoja ja rakenteita.

Tukipohjallisen hionta tehdään käsityönä asiakkaan jalkineeseen sopivaksi. Viimeistelty tulos saadaan pinnoittamalla pohjallinen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Helppo muunneltavuus

FootCare® 3D-mallintaminen mahdollistaa pohjallissuunnitelman nopean ja vaivattoman muokkaamisen. Jos tarvitset pohjalliseesi kapeamman lestin esim. hiihtomonoon tai luistimeen, muokkaus tallentuu digitaalisen nopeasti. Myös uusien FootCare® pohjallisparien tilaaminen onnistuu nopeasti ja vaivatta.

Alaraajatutkimus selvittää yksilöllisen tukipohjallisen tarpeen

FootCaren tukipohjallisten valtuutettujen toimipaikkojen fysioterapeutit ja jalkaterapeutit tekevät monipuolisen ja kattavan alaraajatutkimuksen. Tutkimuksella saadaan tieto asiakkaan alaraajojen toiminnasta ja mahdollisista kivun syistä.

Alaraajatutkimuksen ja 3D-fotoskannauksen avulla FootCare®-tukipohjalliseen voidaan suunnitella tuennat jalkaterän pitkittäis- ja poikittaiskaarille. Jalkaterää voidaan ohjata myös kiilauksilla. Varsin yleistä on myös jalkojen pituuseron korjaaminen, mikä onnistuu vaivatta ja millimetrin tarkasti FootCare®-teknologian avulla. Jalkaterän painealueiden keventämismahdollisuuksista hyötyvät monet alaraajaongelmaiset kuten diabeetikot ja reumaatikot. Muokkaukset tekevät pohjallisesta yksilöllisen ja auttavat pääsemään jalkavaivoista tehokkaasti eroon.

Nopea toimitusaika - jokainen FootCare®-pohjallinen valmistetaan Suomessa

FootCare® pohjalliset on kehitetty Suomessa. Tukipohjalliset valmistetaan käsityönä Savonlinnassa ja siksi voimme taata pohjalliset käyttöösi nopeasti. Toimitamme tukipohjalliset 2–6 päivässä tehdystä alaraajatutkimuksista joko FootCare®-kumppanille tai asiakkaalle kotiin. Pohjallisillamme on aina 3 kuukauden sopivuustakuu ja alaraajatutkimuksen tehneet asiantuntijamme ohjaavat niiden käytössä.